×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Tuff start för Dignitas i Blast — förlorar mot Mousesports

1
De två första omgångarna av Blast Premier European Spring Showdown är färdigspelade. I den första matchen fick vi sen en jämn match mellan Vitality och ENCE som gick alla 30 rundor. Efter detta följde turneringens första svenskmatch. Denna matchen blev inte lika jämn och Dignitas startar turneringen med en förlust.
I den första matchen av Blast Premier European Spring Showdown fick vi se fransmännen i Team Vitality ställas mot Elias "Jamppi" Olkkonen och kompani i ENCE Esports. Matchen spelades på Dust2 och det var Vitality som startade starkast. Efter en vunnen pistolrunda kunde de få med sig nio rundor till sidbytet. Lagets nya spelare Kévin "misutaaa" Rabier spelade riktigt starkt men ENCE hade ett starkt anfallsspel och kunde få matchen till 15-15. Då inga övertider spelas i gruppspelet så går lagen iväg med en poäng var.


I nästa match var det dags för ett av turneringens svenskhopp, Dignitas, som ställdes mot Mousesports. Trots att Dignitas förlorade pistolrundan så kunde de vinna de fyra rundorna som följde. Men Mousesports började komma tillbaka i matchen och kunde gå vinnande ur halvan med 8-7. På sin CT-sida fick Dignitas det tufft. Trots att de återigen vann rundan som följde pistolrundan så kunde de inte stänga ner det europeeiska lagets anfall. Det blev tillslut en förlust för Dignitas med 10-16.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..