×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Fnatic krossade av OG i Gamers Without Borders — MR12 på prov

1
Från att ha varit nummer ett i världen för ett par månader sedan, har det sett jobbigt ut för Fnatic. Igår inledde välgörenhetsturneringen Gamers Without Borders, där Fnatic åkte på nöten mot OG och är därmed ute ur turneringen.
Under fredagen inledde Gamers Without Borders. Turneringen med 2 000 000 dollar för välgörenhet är på spel. Annorlunda för den här turneringen var också att matcherna kom att spelas med MR12 iställe för sedvanliga MR15. Fnatic var enda svenska deltagande laget, och i kvartsfinal kom de att möta OG.

Matchen började OG:s val av karta Mirage. OG var också laget som tog kommandot direkt från start. Fnatic såg mer eller mindre yrvakna ut, och de lyckades inte låsa igen sajterna överhuvudtaget. Ludvig "Brollan" Brolin var den enskilt bästa spelaren för Fnstic. OG hade lekstuga med Fnatic, och stora delar av matchen såg ut som en förskönad FPL-match. Fnatic ryckte upp sig någorlunda, men det var aldrig någon frågan om. Det var OG som var det bättre laget kartan igenom, och vann Mirage rättvist med 13-7.

Fnatic hade valt Train som sin karta, men det skulle inte visa sig vara till någon fördel för svensklaget. Fnatic öppnade nu som terrorister. Efter att Fnatic plockat pistolrundan och de två efterföljande rundorna, fick de käppar i hjulen på nytt. Issa "ISSAA" Murad och Valdemar "valde" Vangså stod för enastående spel för OG, och svenskarna hade ingenting att sätta emot dem. Train skulle bli en upprepning av Mirage och till slut vann OG kartan med 16-7 och därmed matchen med 2-0 i kartor. Det blev en kort vistelse för Fnatic i Gamers Without Borders, och de får nöja sig med 100 000 dollar att donera till valfri välgörenhetsorganisation.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..