×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Nip faller mot Na'vi — trots makalöst spel från nawwk

1
Ännu har Nip:s värvning av Hampus "hampus" Poser inte burit frukt. De har de fortsatt utmanande i Dreamhack Masters Spring 2020, efter att de under fredagen förlorade 0-2 i kartor mot Na'vi. Imorgon ska svenskarna spela ödesmatch mot Ence.
Ninjas in Pyjamas, nu med Hampus "hampus" Poser i laget, fick det svårt direkt från början mot Natus Vincere i gårdagens match i Dreamhack Masters Spring Series 2020. Nip som kom från en inledande förlust mot Team Vitality, hade behövt vinna mot Na'vi för att stärka sina chanser för avancemang ur grupp D. Till Nip:s förtret skulle det visa sig att Oleksandr "s1mple" Kostyliev och Denis "electronic" Sharipov vaknat upp på rätt sida.

Matchen öppnade på Overpass, som var Nip:s val av karta. Svenskarna inledde som terrorister, och problemen visade sig direkt från start. Trots bra spel från Simon "twist" Eliasson och Fredrik "REZ" Sterner, lyckades inte Nip bryta sig igenom Na'vi:s försvar. Med halva kartan spelad stod det 12-3 åt Na'vi. Nip lyckades vinna följande pistolrunda, men efter det fortsatte kräftgången för svenskarna. Na'vi fick bollen i rullning och vann till slut Overpass med 16-8.

Följande karta på tur var Nuke. Här inledde Nip bra som ct och i ett ögonblick var ställningen 7-0 i Nip:s favör. Den starkaste lysande stjärnan på Nuke var Tim "nawwk" Jonasson, som när kartan kom att summeras, skulle ligga på häpnadsväckande 36 frags och 1.66 rating. Stundom lyckades dock Na'vi jobba sig in i matchen och kunde gå in i halvtid med godkända ställningen 6-9. s1mple visade prov på varför han anses vara världens bästa spelare, och trots att Nip vann andra halvans pistolrunda, skulle Na'vi återhämta sig och vinna Nuke. En jämn tillställning, med slutresultatet 16-14 åt Na'vi.


Förlusten mot Na'vi betyder att Nip måste vinna mot ENCE Esports på lördag, för att kunna avancera från gruppspelet. Den matchen går av stapeln lördag, kl. 14.00.


Artikelbild: FRAGlider

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..