×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Gamers Without Borders startar ikväll — 2 miljoner dollar i prispotten

1
Idag startar turneringen Gamers Without Borders. En välgörenhetsturnering med många av världens bästa CS:GO-lag. Turneringen kommer att spelas under tre dagar och det vinnande laget får 750 000 dollar att ge till en välgörenhet. Här är allt du behöver veta om turneringen.
Idag, 29 maj, startar turneringen Gamers Without Borders. Sex av Europas bästa lag kommer att delta i turneringen med två miljoner dollar i prispotten. Bland de deltagande lagen hittar vi svenska Fnatic. Turneringen är till för att förena gamers i kampen mot COVID-19. Det vinnande laget får välja en välgörenhetsorganisation att ge hela 750 000 dollar till. Extra spännande är också att turneringen spelas i MR12 och i den amerikanska showmatchen kommer Tuscan att spelas som tredje karta.

Upplägg och schema

Den europeiska delen av turneringen består av sex stycken lag och startar direkt i slutspelet. Matcherna kommer att börja i kvartsfinaler med Fnatic, OG, G2 Esports och Faze Clan medan Natus Vincere och Mousesports väntar i semifinalerna. Alla matcher i turneringen kommer att spelas i bäst-av-tre kartor förutom finalen som spelas i bäst-av-fem kartor. Något som är lite extra spännande med turneringen är att den spelas i MR12 istället för MR15. Alltså blir det vinnande laget de som når 13 rundor först. I Nordamerika spelas endast en showmatch mellan 100 Thieves och Team Liquid.

Fredag 29 maj


Lördag 30 maj
Team Liquid vs. 100 Thieves SHOWMATCH

Söndag 31 maj
FINAL!

Resultat

Här placeras färdigspelade matcher

Prisfördelning

Europa

1. TBD — 750 000 dollar
2. TBD — 500 000 dollar
3-4. TBD — 150 000 dollar
3-4. TBD — 150 000 dollar
5-6. TBD — 100 000 dollar
5-6. TBD — 100 000 dollar

Nordamerika
1. TBD — 150 000 dollar
1. TBD — 100 000 dollar

Sändningsteam

Det är inte bara lagen som är av allra högsta kaliber utan även sändningsteamet. Sändningen kommer att ledas av Frankie Ward som har med sig två stycken kommentatorspar. I det första får vi se Anders Blume som tar med sig sin radarpartner Jason "moses" O'Toole. I det andra paret ser vi Chad "SPUNJ" Burchill som kommer att kommentera tillsammans Henry "HenryG" Greer som gjorde detta mycket under ESL One: Road to Rio. Det kommer även att vara sändningar på ryska, franska, arabiska, spanska, portugisiska och kinesiska.

Sändingsteam
StorbritannienFrankie Ward värd

DanmarkAnders Blume värd
USAJason "moses" O'Toole värd
StorbritannienHenry "HenryG" Greer värd
AustralienChad "SPUNJ" Burchill värd
Sändingen går att se på Twitch.tv/gwbps_en

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..