×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Tuff första match för hampus i NiP — blir krossade av Vitality

1
Under gårdagen spelade Ninjas in Pyjamas sin första match med sin nya IGL Hampus "hampus" Poser. Och det blev inte ett bra resultat på något sett. Det svenska laget blev krossade av fransmännen i Vitality. Näst på tur är Natus Vincere.
Ninjas in Pyjamas överraskade de flesta under förra veckan genom att bänka Jonas "Lekr0" Olofsson för att istället plocka upp Hampus "hampus" Poser. Den första matchen med deras nya IGL blev mot Team Vitality i Dreamhack Masters Spring. Matchen startade på svenskarnas kartval, Vertigo, men det var Vitality som tog kommando direkt. NiP lyckades endast vinna tre rundor under den första halvan och det blev inte mycket bättre under den andra, 16-7 till Vitality.

Näst på tur var fransmännens egna kartval, Dust2. NiP lyckades, precis som på Vertigo, vinna den inledande pistolrundan. Detta spelade dock inte mycket roll utan Vitality vann rundan som följde och kunde återigen ta ett starkt kommando över matchen. NiP lyckades endast ta fyra rundor under hela kartan, 16-4 till Vitality. Nästa match för NiP är redan idag 17:30 mot Natus Vincere och matchen går att se på svenska på Twitch.tv/slop3.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..