×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

Fnatic förlorar mot Faze — slutspelsplats ligger i Spirits händer

1
Det svenska laget Fnatic förlorade sin sista match i gruppspelet av Dreamhack Masters Spring mot Faze Clan. Detta efter två väldigt jämna kartor. Svenskarna får nu hoppas på att Team Spirit vinner sin match mot Godsent som spelas på lördag. Om inte så är Fnatic ute ur turneringen.
Den sista gruppspelsmatchen i Dreamhack Masters Spring för Fnatic blev mot Faze Clan och matchen började på Dust2, européernas kartval. Det var också de som vann de tre inledande rundorna men Fnatic var med på bollen direkt. De vann sex raka rundor för sig själva och kunde tillslut få med sig åtta rundor till sidbytet. De vann nu också de fyra första rundorna och kom upp i en ledning på 12-7. Faze Clan vaknade dock till och tog kommando över matchen. Fnatic vann två rundor till och med deras 14 rundor såg det nu ut som att Fnatic kunde säkra den första kartan. Så blev det dock inte. Faze var starka på sin CT-sida och vann sex raka rundor för att säkra den första kartan med 16-14.

Näst på tur var svenskarnas egna kartval, Overpass. Denna gången kunde de vinna den inledande pistolrundan samt de två rundorna som följde. Faze kunde vinna en runda men Fnatic säkrade direkt två därefter. Faze såg nu ut att ha listat ut Fnatics spel och kunde stänga ner Fnatics T-spel, 9-6 till Faze i halvtid. Fnatic vann även den andra pistolrundan samt tre rundor direkt därpå. Men Faze hade även bra T-spel och kunde vinna runda på runda. Det var tillslut Faze som kunde plocka upp den andra kartan med 16-13 och därmed säkra en förstaplats i gruppen.


Fnatic har bara vunnit en match i gruppspelet, mot Godsent. Det är också i Godsents sista match som det avgörs om Fnatic tar sig vidare till slutspel eller inte. Laget som nyligen bänkade Mikail "Maikelele" Bill måste förlora sin match mot Team Spirit. Om Godsent vinner matchen är det de som tar sig vidare till slutspel tillsammans med Spirit. Om Spirit vinner går de vidare tillslutspel tillsammans med Fnatic.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..