×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Fnatic överlever jämn kamp mot Godsent — ställs mot Faze idag

1
Efter den förlust i den första gruppspelsmatchen av Dreamhack Masters Spring så ställdes nu svenska Fnatic mot Godsent. Det europeiska laget som nyligen plockat upp den danska spelaren Asger "farlig" Jensen visade sig bli ett tufft motstånd för Fnatic. Nu återstår endast en gruppspelsmatch.
Svenska Fnatic förlorade sin första match av Dreamhack Masters Spring mot Team Spirit och härnäst väntade Godsent. Matchen började på européernas kartval, Nuke, men det var Fnatic som startade starkast. De vann de fem inledande rundorna rundorna innan Godsent vann sin första. Efter detta vaknade dock Godsents nya spelare Asger "farlig" Jensen till. Godsent lyckades tillslut få med sig sju rundor på sin T-sida. När lagen bytte sida började de vinna rundor fram och tillbaka innan Fnatic lyckades få 15 rundor. Men Godsent kämpade tillbaka och tog matchen till övertid. Där vann de fyra raka rundor för att säkra Nuke med 19-15.

Näst på tur var Fnatics kartval, Inferno, och återigen var det de som startade starkast. Deras T-sida visade på starkt spel och det var svårt Godsent att få till sin ekonomi. Nio rundor till Fnatic i sidbytet. På sin T-sida var dock Godsent starkare och återigen var det farlig som storspelade. Det europeiska laget kunde tillslut få till en ledning på 13-11. Då vaknade Fnatic till på nytt och efter många tighta rundor så kunde de stänga Inferno med 16-14.

Sista och avgörande kartan blev Train och nu hade Fnatic tröttnat på jämna matcher. De inledde kartan på T-sidan och detta gjorde de mycket bra. De tog hela åtta raka rundor innan Godsent kunde vinna sina två enda rundor på CT-sidan av Train. Godsent vann den andra pistolrundan men det var också den sista rundan de vann, 16-3 till Fnatic. Näst på tur står Faze Clan redan idag. Matchen är schemalagd till 17:30 och går att se på svenska på Twitch.tv/slop3.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..