×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

olofmeister tar längre paus från CS — ung talang kan ersätta

2
Den svenska Counter-Strike: Global Offenisve Olof "olofmeister" Kajbjer har offentliggjort att han kommer att ta en paus från spelet. Detta blir andra gången som olofmeister tar han paus och denna gången menar svensken att han saknar motivation. Nu ryktas den unga talangen Aurimas "Bymas" Pipiras fylla hans plats i Faze Clan.
Under 2018 överraskade Olof "olofmeister" Kajbjer många med han ta en paus från CS:GO. Denna pausen varade i ungefär tre månader och under tiden fick Faze Clan använda sig utav av Richard "Xizt" Landström och Jorgen "cromen" Robertsen. Nu, lite mer än två år senare, har olofmeister offentliggjort att han återigen tar en paus från spelet. I ett inlägg på Twitter från Faze Clan så meddelar den 28-åriga svensken att han under den senaste tiden har känt sig utmattad och att han har tappat motivationen. Han säger nu att han kommer att ta en paus för att vila ut och tänka på sin framtid.

Inte långt efter att Faze Clan gick ut med nyheten så börjades det redan ryktas om vem som skulle fylla svenskens skor. Enligt ett stort antal källor till Dbltap så kommer det europeiska laget att satsa på den unga litauiska spelaren Aurimas "Bymas" Pipiras. 18-åringen har inte representerat någon organisation under sin karriär utan har endast spelat i mixlag. Detta är dessutom en spelare som Nikola "NiKo" Kovač från Faze tidigare har talat väl om. I en intervju med Hltv så säger han att Bymas har potential att bli en toppspelare.

Faze Clan
BosnienNikola "NiKo" Kovač
BrasilienMarcelo "coldzera" David
NorgeHåvard "rain" Nygaard
LettlandHelvijs "broky" Saukants
LitauenAurimas "Bymas" Pipiras (rykte)

SerbienJanko "YNk" Paunović (coach)
SverigeOlof "olofmeister" Kajbjer (paus)

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..