×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

PALM1 med i Wizards internationella satsning

2
Det blev ungefär fyra månader i Absolute Legends för trion Alex "PALM1" Palm, Mikkel "Flip1" Gelver och Eimantas "pounh" Lazickas som nu hittat dom två sista pusselbitarna till det nya lagbygget och även ett nytt hem i den spanska organisationen Wizards Club.
Alex "PALM1" Palm har varit utan organisation sen i mitten av April då laget blev släppt av Absolute Legends. Han har nu, tillsammans med Mikkel "FliP1" Gelver och Eimantas "pounh" Lazickas, hittat två nya spelare och en ny organisation att representera. De har tagit in Kristaps "krii" Bricis och Aurimas "Kvik" Kvakšys som dom sista två pusselbitarna i lagbygget och kommer att representera Wizards Club. Tidigare har bland annat Filip "Goffeee" Gauffin, Tobias "shadow" Flodström och Niclas "PlesseN" Plessen representerat organisationen.

Wizards Club, är tillsammans med sju andra spanska och portugisiska organisationer samt turneringsarrangörerna CABAL esports delägare av One Tap League. De andra organisationerna är Movistar Riders, Giants, x6tence, Cream Real Betis, Offset och Queso. Totalt gör lagen upp om 50 000 dollar som är uppdelade över veckoturneringarna och den slutgiltiga finalen.


Artikelbild: Alex "PALM1" Palm

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..