×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

PALM1 med i Wizards internationella satsning

2
Det blev ungefär fyra månader i Absolute Legends för trion Alex "PALM1" Palm, Mikkel "Flip1" Gelver och Eimantas "pounh" Lazickas som nu hittat dom två sista pusselbitarna till det nya lagbygget och även ett nytt hem i den spanska organisationen Wizards Club.
Alex "PALM1" Palm har varit utan organisation sen i mitten av April då laget blev släppt av Absolute Legends. Han har nu, tillsammans med Mikkel "FliP1" Gelver och Eimantas "pounh" Lazickas, hittat två nya spelare och en ny organisation att representera. De har tagit in Kristaps "krii" Bricis och Aurimas "Kvik" Kvakšys som dom sista två pusselbitarna i lagbygget och kommer att representera Wizards Club. Tidigare har bland annat Filip "Goffeee" Gauffin, Tobias "shadow" Flodström och Niclas "PlesseN" Plessen representerat organisationen.

Wizards Club, är tillsammans med sju andra spanska och portugisiska organisationer samt turneringsarrangörerna CABAL esports delägare av One Tap League. De andra organisationerna är Movistar Riders, Giants, x6tence, Real Betis, Offset och Queso. Totalt gör lagen upp om 50 000 dollar som är uppdelade över veckoturneringarna och den slutgiltiga finalen.


Artikelbild: Alex "PALM1" Palm
2020-06-02 13:11
Under förra veckan gick Ninjas in Pyjamas med en nyhet som gjorde de flesta förvånade. De har valt att bänka Jonas "Lekr0" Olofsson och istället plocka in Hampus "hampus" Poser. Men vem är egentligen Ninjornas nya IGL? Här är allt du behöver veta om hampus.
2020-05-30 19:25
I vårt andra avsnitt av En Sub Med så pratar vi med en av Sveriges nya stjärnspelare, Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora från Ninjas in Pyjamas. I intervjun går vi igenom Plopskis karriär från mixlag till just Ninjas in Pyjamas. Vi pratar även om hur han var ett fan som gick till att spela i sitt favoritlag, lagets form just nu och mycket mycket mer.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..