×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Blast Rising: Japaleno vidare till slutspel

1
Det börjar närma sig slutspel i onlineturneringen Blast Rising, Tricked, AGO, Giants och Salamander har redan fått lämna turneringen. Ikväll avgörs det vilka två lag från Heretics, AVEZ, sAw och Secret som går till slutspel där Endpoint, Japaleno, Nordavind, FATE, HAVU och Alternate Attax redan är klara.
Japaleno inledde onsdagskvällen med att ställas mot Movistar Riders, i den tidigare matchen var spanjorerna för starka för svenskarna. Återigen utspelades matchen på Mirage, den här gången gick svenskarna upp till en 11-4-ledning som försvarande lag och kunde snabbt avsluta matchen, resultatet skrevs 16-5.
Japaleno : FREDDyFROG, Relaxa, tabz, PlesseN, dezon
Movistar Riders : mopoz, alex, EasTor, loWel, steel

Även norska Apeks fick känna på Japalenos starka CT-sida på Mirage, Japaleno gick upp till 6-0-ledning innan Apeks tog sina första rundor. Sedan var det återigen Japaleno för hela slanten, 12-3 blev till 16-5 och svenskarna var därmed klara för slutspel.
Apeks : Marcelious, akez, Grusarn, truth, dennis
Japaleno : FREDDyFROG, Relaxa, tabz, PlesseN, dezon

Kvällens sista match skulle avgöra vilket lag som skulle gå vidare tillsammans med Japaleno till slutspelet i Blast Rising. Första halvleken kunde inte slutat jämnare, FATE gick upp med i en 8-7-ledning och tog sedan ta sju raka rundor som försvarande lag på Dust2. FATE hade åtta matchbollar men Japaleno gav inte upp i första taget, siffrorna 7-15 blev till 14-15 innan FATE lyckades ta den sista rundan som behövdes för att vinna matchen och gå vidare ur gruppen.
Japaleno : FREDDyFROG, Relaxa, tabz, PlesseN, dezon
FATE : niki1, Duplicate, KalubeR, mar, harn

För Japaleno väntar nu HAVU Gaming i kvartsfinalen, Robin "robiin" Sjögrens Team Endpoint möter laget som placerar sig på andra plats i grupp d som ska avgöras ikväll. I den gruppen spelar Team Heretics, AVEZ, sAw.CSGO och Team Secret.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..