×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ESL

NiP kämpar om överlevnad i Road to Rio — kan åka ut idag

1
Ninjas in Pyjamas förlorade upper bracket semifinalen mot Faze Clan och har därmed åkt ner till lower bracket. Där väntar nu franska Vitality i en utslagsmatch. Laget som vinner kommer att ställas mot antingen G2 eller Heretics medan förlorarna åker ut.
Ninjas in Pyjamas såg otroligt starka ut i matchen mot Faze Clan. De vann den inledande kartan och trots ett gäng matchbollar på nästa så räckte det inte hela vägen. De har i och med detta åkt ner till lower bracket av ESL One: Road to Rio. Det är nu vinna eller försvinna för svenskarna som klockan 16:30 kommer att ställas mot fransmännen i Team Vitality.

För laget som vinner matchen väntar ytterligare ett franskt motstånd. Direkt efter matchen är klar spelas nämligen matchen mellan G2 Esports och Team Heretics. I upper bracket är det endast två lag som återstår, Faze Clan och Astralis. De spelar upper bracket final på fredag och laget som vinner där säkrar en finalplats i turneringen.

2020-06-02 13:11
Under förra veckan gick Ninjas in Pyjamas med en nyhet som gjorde de flesta förvånade. De har valt att bänka Jonas "Lekr0" Olofsson och istället plocka in Hampus "hampus" Poser. Men vem är egentligen Ninjornas nya IGL? Här är allt du behöver veta om hampus.
2020-05-30 19:25
I vårt andra avsnitt av En Sub Med så pratar vi med en av Sveriges nya stjärnspelare, Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora från Ninjas in Pyjamas. I intervjun går vi igenom Plopskis karriär från mixlag till just Ninjas in Pyjamas. Vi pratar även om hur han var ett fan som gick till att spela i sitt favoritlag, lagets form just nu och mycket mycket mer.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..