×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Nordiskt derby i ESL Pro League — Fnatic vinner tredje raka

1
Efter en vinst med 2-1 mot Ninjas in Pyjamas så är Fnatic det enda svenska laget som är kvar i ESL Pro League. Turneringens stage 2 inleddes med en match mellan Fnatic och Faze som svenskarna vann. Igår var det dags för ett nordiskt derby mot Astralis.
Matchen började på svenskarnas kartval Dust 2. Fnatic gick ut hårt från start och visade prov på ett otroligt fint t-spel. När det var dags för sidbyte hade svenskarna plockat hela 12 rundor och kartan såg ut att redan där vara slut. Astralis höjde sig dock och kunde gå upp till 13-14, men där tog det stopp. Fnatic kunde stänga kartan och vinna med 16-13.

Matchens andra karta var Nuke. Danskarna började på den svagare t-sidan men lyckades trots det plocka många rundor. Både Emil "Magisk" Reif och Lukas "gla1ve" Rossander spelade otroligt bra och var för dagen svårstoppade. Astralis tog de fem inledande rundorna efter sidbytet och kunde gå upp i en 13-7-ledning. Fnatic gjorde några tappra försök att komma tillbaka men Astralis höll ifrån och vann kartan med 16-11.

Matchen gick till en tredje karta, Inferno. Svenskarna började på ct-sidan och började direkt plocka sina rundor. Astralis kom tillbaka in i matchen mot slutet av halvan när de tillslut skrapade ihop sex rundor. Efter sidbytet kunde Fnatic snabbt gå upp till 14 rundor och det handlade nu bara om att stänga matchen. Danskarna höjde sig och det stod tillslut 14-15 till svenskarna. Fnatic visade under den sista rundan att de är på toppen för att stanna och kunde vinna kartan med 16-14 och matchen med 2-1.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..