×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Fnatic vinner svenskderbyt — NiP ute ur ESL Pro League

2
Under lördagen spelades en ödesmatch i ESL Pro League. Både Fnatic och Ninjas in Pyjamas var vid förlust utslagna ur turneringen och vid vinst vidare till stage 2. Trots att NiP krossade Fnatic i den första kartan så räckte det inte hela vägen.
Matchen som verkligen hade flera olika sidor startade på Ninjas in Pyjamas kartval Overpass. Det att det var just Nip’s kartval då de tog tag i matchen på en gång. Ninjorna tog åtta raka rundor på t-sidan innan Fnatic kunde ta sina två första. Dessa två rundor var också Fnatics enda rundor under den första kartan. NiP körde över Fnatic med 16-2, mycket tack vare storspel av Simon "twist" Eliasson.

Dagens andra karta var Mirage, och det var ett helt annat Fnatic ute på servern. Efter att NiP gått upp i en 2-1-ledning så var det helt och hållet Fnatics show. NiP gjorde vad de kunde för att stå emot rivalernas framfart men de gick helt enkelt inte att stoppa. Resultatet skrevs till 16-5 och det var dags för dagens sista karta Train.

Ninjorna började Train på den starkare ct-sidan och det var därför få som höjde på ögonbrynen när de vann kartans två första rundor. Fnatic körde därefter igång maskineriet och började plocka runda efter runda. Fnatic gick över till ct-sidan med en trygg ledning på 10-5. Ludvig "Brollan" Brolin, som för dagen spelade fantastiskt, stängde ned totalt och såg till att Fnatic kunde vinna kartan med 16-5 och matchen med 2-1.

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..