×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Ikväll spelar Dignitas i den sista omgången av Flashpoint fas två

1
Flashpoint börjar närma sig slutspe pål, men ännu ska det avgöras vem som ska gå vidare till slutspel. Ikväll spelas två matcher, först ut Cloud9 mot Envy och sedan ska kvällen krönas med svenska Dignitas mot Gen.g.
Parallellt med ESL Pro League spelas Flashpoint, där svenska Dignitas deltar. Ikväll ska de möta Gen.G i gruppspelets sista match i förhoppningen om att avancera till slutspel. Men först ut kl. 18:00 kommer Cloud9 och Envy att drabba samman. Även dom slåss om andra platsen och äran att få representera sitt lag i slutspelet. När det möttes tidigare i gruppspelet, var det Envy som kom segrande ur drabbningen.

Ska sägas att Dignitas har haft problem under Flashpoint. De spelar som tidigare nämnt med Ladislav "GuardiaN" Kovács istället för deras egentliga stjärnspelare Håkon "Hallzerk" Fjærli, på grund av visumproblem för norrmannen. Guardian har inte kommit upp i nivå, men då Dignitas senast lyckades slå Orgless, efter tre förluster i rad, lyckades Guardian visa upp glimtar av sin tidigare höjd. Samtidigt har Patrik "f0rest" Lindberg och Christopher "GeT_RiGhT" Alesund verkligen visat upp att de ännu håller måttet.

Ikväll möter Dignitas alltså Gen.g kl. 21:00 och matchen kommer att kommenteras av svenska esport-profilen Fredrik "slop3" Wahlstedt tillsammans med legendariska coachen Faruk "pita" Pita. Bege er till twitch.tv ikväll för att bevittna spektaklet.




Bildkälla: twitter.com/Flashpoint

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..