×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

Chaos släpper smooya — kan inte få visum på grund av Corona

1
Det nordamerikanska laget Chaos Esports Club har valt att släppa sin AWP-spelare, Owen "smooya" Butterfield. Den brittiska spelaren var tvungen att avbryta sitt deltagande i Flashpoint då de hade problem med hans visum. Han kan inte heller nu söka nytt visum på grund av Coronaviruset.
I januari anslöt sig den brittiska spelaren Owen "smooya" Butterfield till det nordamerikanska laget Chaos Esports Club. De lyckades tillsammans med AWP-spelaren kvala sin in till Flashpoint 1. Men efter endast en spelad match var smooya tvungen att resa tillbaka till Storbritannien för att lösa ett problem med sitt visum. Detta gick dock inte som förväntat. På grund av Coronaviruset blev hans intervju med den amerikanska ambassaden uppskjuten på obestämd tid.

Då spelaren inte kan resa tillbaka till USA så har organisationen valt att släppa honom. Det nordamerikanska laget har sedan smooya reste tillbaka till Storbritannien spelat med Logan "Voltage" Long som inhoppare. De kommer att fortsätta att spela med honom i den närmaste tiden men om han fortsätter efter Flashpoint är oklart.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..