×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Dignitas kunde inte rå på Gen.g — Flashpoint rullar på

1
Det är inte lätt för Dignitas-killarna för tillfället i Flashpoint. Igår, lördag, åkte de på stryk mot Gen.g, vilket blev deras tredje förlust i rad i Flashpoint. I den andra matchen från gårdagen knep Mibr segern mot Orgless.
Dignitas är nu alltså på en förlustserie på tre matcher i Flashpoint. Igår skulle de möta Gen.G i grupp C:s upper bracket semifinal. Matchen öppnade på Dignitas favoritkarta Train, men deras annars så starka ct-sida såg förfärlig ut. Gen.g tog kommandot om matchen som terrorister, och Dignitas klarade inte av att stänga ner Gen.g:s anfall. Timothy "autimatic" Ta och Hansel "BnTeT" Ferdinand hade stundvis lekstuga med Dignitas-spelarna. Dignitas återhämtade sig i den andra halvan, men det räckte inte hela vägen. Gen.g vann Train med 16-14.

Likt Train, öppnade Dignitas även svagt på den andra kartan Nuke. Det vore ingen överdrift att säga inhopparen Ladislav "GuardiaN" Kovács inte lyckats fylla Håkon "Hallzerk" Fjærli stora skor. Patrik "f0rest" Lindberg och Christopher "GeT_RiGhT" Alesund bjöd på gamla takter, men Gen.g var helt enkelt för starka den här kvällen. På Nuke hade Dignitas chansen att vinna några viktiga rundor och kanske plocka hem kartan, men för mycket slarv i slutet ledde till deras fall. Gen.g kunde slutligen vinna de nödvändiga rundorna och vinna Nuke med 16-12. Detta betydde ännu en förlust för Dignitas i Flashpoint. På onsdag ska de möta Orgless i lower bracket.


I lördagens andra match visade Made in Brazil att de inte tappat nivån helt och hållet när de vann mot Orgless med 2-0. Först vann brasilianerna Inferno på övertid, för att sedan visa sig allt för starka för Orgless på Overpass. Overpass slutade 16-10 i Mibr:s favör. Ikväll, söndag, ska först MAD Lions möta Chaos Esports Club i grupp B. Kl. 23:00 är det FunPlus Phoenix mot c0ntact som gäller, även den från grupp B. Följ matcherna på twitch.tv.

Grupp B
Grupp B


Bildkälla: twitter.com/Flashpoint

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..