×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Mer ESL Pro League på tapeten — Team Liquid studsar tillbaka

1
Det är råder inte brist på högkvalitativ CS om dagarna. På lördagen lyckades Team Liquid studsa tillbaka i ESL Pro League när de slog 100 Thieves. Även Mousesports och G2 gick segrande ur sina drabbningar.
När Team Liquid åkte på nöten mot Swole Patrol i fredags, fanns det viss oro om hur det egentligen står till i Team Liquid-lägret. De lärde sig dock av sin läxa, och kom starkare till matchen mot 100 Thieves i lördags. Matchen öppnade på Vertigo, och det såg länge ut som 100 Thieves skulle vinna den inledande kartan. Team Liquid lyckades dock återhämta sig och vinna Vertigo med nöd och näppe, 19-17. Den andra kartan, Mirage, blev även den en jämn tillställning. Ännu en gång var det 100 Thieves som öppnade starkast, men Team Liquid var envisa. Amerikanerna vann några tajta rundor, och vann slutligen Mirage med 16-14 och därmed matchen.

I den europeiska delen av Pro League mötte Mousesports Faze Clan, och G2 Esports fick stångas med Tyloo. Tyloo som inte ännu hade tagit en karta i Pro League, fick i alla fall ändrat på den trenden. G2 var dock till slut det bättre laget och Tyloo kunde inte stoppa Kenny "kennyS" Schrub och hans awp. G2 vann matchen med 2-1. Även jämnare blev det mellan G2 och Mousesports. Faze krossade Mousesports på den inledande kartan Mirage, men efter det var Mousesports det bättre laget. Mousesports vann först Train med 16-14, för att sedan avsluta och vinna matchen på Dust2 med 16-12.


Pro League slutar inte där, och idag söndag, får vi fortsätta följa spektaklet. Som bäst möts Mousesports och OG i vad som hittills är en jämn tillställning. Efterföljt kommer vi få avnjuta Faze mot G2 kl. 18:00. Kvällens sista match spelas mellan Team Liquid och Furia Esports. Den matchen med start kl. 22:00. Bege er till twitch.tv för att följa kvällens matcher.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..