×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Två matcher spelade i Flashpoint — Ikväll spelar Dignitas

1
Samtidigt som ESL Pro League, spelas den för stunden namnsvagare ligan Flashpoint. Igår, fredag, fick vi se Envy överraskande nog slå Cloud9. Även finska Havu kom upp i nivå, och slog Copenhagen Flames. Ikväll ska Dignitas möta amerikanska Gen.g.
Det vi har fått lära oss, eller åtminstone bekräftat under de senaste veckorna, är att vad som helst kan hända online. Det var inte många som trodde Envy skulle lyckas rå på Cloud9 inför gårdagens match. Bortsett från Overpass, blev det slutligen en betryggande seger för Envy. Först vann Envy Cloud9:s val av karta Dust2 med övertygande 16-10. Efter debaklet på Overpass för Envy, återhämtade de sig och vann de Train med imponerande 16-8. Värt att nämna att Buğra "Calyx" Arkın landade på 1.44 rating när matchen summerades.


I den andra matchen sökte Copenhagen Flames revansch mot HAVU Gaming. Copenhagen Flames såg också ut att springa iväg med Train, och vid ett skede ledde de matchen 15-7. Havu stod dock för en makalös återhämtning och lyckades ta matchen till övertid. Havu fortsatte sitt momentum på övertiden och vann till slut kartan med 19-17. Även den andra kartan skulle bli en jämn tillställning. Havu öppnade som ct på Overpass och tog kontroll om kartan direkt. Vid halvtid stod det 9-6 åt finländarna, men den här gången var det Copenhagen Flames som skulle försöka sig på en comeback. Danskarna tog det dock inte hela vägen över mållinjen och Havu vann kartan med 16-9, vilket betydde 2-0 seger åt finländarna.


Likt ESL Pro League, fortsätter även Flashpoint med fler matcher idag, lördag. Klockan 18:00 ska Dignitas med Patrik "f0rest" Lindberg och Christopher "GeT_RiGhT" Alesund i fören ta an Gen.G. Efter det, kl. 22:00, ska Made in Brazil och Orgless bjuda upp till dans. Svenska esport-profilen Fredrik "slop3" Wahlstedt kommer kommentera Dignitas match tillsammans med Faruk "pita" Pitatwitch.tv.



Bildkälla: twitter.com/Flashpoint

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..