×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Prima eSport och robiins Endpoint i Advanced slutspelet — klara för MDL Relegations

1
Prima eSport och Robin "robiin" Sjögrens Endpoint har säkrat plats i MDL Relegation efter att ha tagit sig till semifinal i upper-bracket i ESEA Advanced trettiotredje säsongen. Nu spelar lagen om direktplatsen till MDL och prispotten som består av 15 000 dollar.
ESEA Advanced slutspelet är i full gång och för svensk del återstår Prima Esport och Team Endpoint där Robin "robiin" Sjögren spelar. Prima eSport har tagit sig till upper-bracket semifinal genom att vinna mot Defusekids och FATE, båda matcherna var jämna och gick till tre kartor varav matchen mot Defusekids gick till övertid på både andra och avgörande kartan. Prima ställs ikväll mot tyska Alternate Attax.

Prima Esport : bq eraa isak ZER ztr
Alternate Attax : stfN, slaxz, kressy, mirbit, ScrunK

Endpoint tog sig till semifinal genom att vinna mot Unique Team med 2-0 och SKADE i en match som gick till alla tre kartor och fick avgöras först på övertid. Matchen slutade 19-15, fördel Endpoint, mycket tack vare svensken robiin. Endpoint möter Vexed i kvällens andra semifinal.

Vexed Gaming : mezii, Russ, Kray, L1NK, Adam9130
Team Endpoint : MiGHTYMAX, robiin, CRUC1AL, Thomas, Surreal

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..