×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Meta

Coronaviruset fortsätter — Copenhagen Games inställt

1
Den senaste tiden har turnering efter turnering fått ställas in på grund av coronavirusets framfart. Nu är det nästa events tur. Copenhagen Games gick under dagen ut med att det danska klassiska eventet nu måste ställa in årets upplaga.
Det danska eventet som årligen hålls i huvudstaden Köpenhamn har efter en tids spekulerande gått ut med informationen om att årets upplaga ställs in. Redan den 14:e mars stängde Danmark sina gränser för människor som inte var danska medborgare, redan där började det tvivlas om turneringens vara eller icke vara. Många turneringar runt om i världen har flyttat fram sina turneringar, men detta är inte fallet med Copenhagen Games.

Den danska klassikern Copenhagen Games gick av stapeln 2010 för första gången. Eventet som sedan dess tagit emot tusentals spelare som tävlat i otaligt många spel och blivit ett känt och kärt event i mångas ögon. Detta blir första året sedan 2010 som eventet inte hålls. Copenhagen Games VD Zahid Butt gick under dagen ut med ett pressmeddelande där han berättade om utfallet med sorg i hjärtat, men han underströk att hälsan alltid kommer först.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..