×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ESL

Grupp A och B färdigspelade — Fnatic och NiP topp tre

1
Under gårdagen spelades de första två grupperna klart i den elfte säsongen av ESL Pro League. Förhandsfavoriterna Astralis och Na’vi tog förstaplatsen i respektive grupp. De båda svensklagen Fnatic och NiP slutade på topp tre och hoppet om finalspel lever fortfarande.
Under tisdagen stod det klart vilka lag som vann grupp a och b i den elfte säsongen av ESL Pro League. Föga förvånat vann Astralis den ena och Natus Vincere den andra. Att vinna sin grupp innebär att de båda lagen är klara för stage 2 där de sen har chans att gå till det “riktiga” slutspelet. Astralis som överraskande förlorade mot Ninjas in Pyjamas i deras första match har sen gått som tåget med fyra raka vinster. Na’Vi lyckades igår lösa förstaplatsen i den andra gruppen trots lite problem på vägen.

De båda svensklagen, Fnatic och NiP, som stundvis spelat otroligt bra lyckades båda säkra en topp tre-placering i sina respektive grupper. En sådan placering innebär att de måste spela så kallade “decider matches” som utgör om de går vidare till stage 2 eller inte. Båda lagen hade vid vinst under gårdagens matcher varit klara gruppvinnare, men de föll lite på målsnöret. Om deras form håller i sig så är stage 2 fullt rimligt att nå. Under torsdagen spelas den första omgången av grupp c.1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..