×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Fortsatt svensk succé i EPL — NiP och Fnatic spelar i kväll

2
De båda svensklagen går fortsatt bra i ESL Pro League. Ninjas in Pyjamas vann sina tre inledande matcher för sedan förlora den senaste. Fnatic förlorade sin första match för att sen vinna sina tre efterföljande matcher. I kväll går båda lagen för sin fjärde vinst i turneringen.
Efter att Fnatic förlorade i sin inledande match mot svårspelade BIG har trenden bara gått uppåt. Svensklaget har mäktat med tre raka vinster mot lag som Complexity Gaming, North och Forze. I kväll ställs de mot storlaget Natus Vincere. Vid en vinst kan Fnatic ta ett ännu stabilare grepp om förstaplatsen i gruppen. Na’Vi förlorade sina två inledande matcher i ESL Pro League men är nu tillbaka på vinnarspåret igen efter två vinster.

Ninjas in Pyjamas började sin resa i den elfte säsongen av ESL Pro League på bästa möjliga sätt. Efter en vinst mot danskarna i Astralis tog de ytterligare vinster mot Team Spirit och Godsent av bara farten. I söndags kom deras första förlust när de mötte Team Vitality med storspelaren Mathieu "ZywOo" Herbaut i spetsen. I kväll är det ett nordiskt derby när NiP möter finska ENCE Esports. En vinst i den matchen är viktig om svenskarna vill behålla sin förstaplats i gruppen.






0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..