×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ESL

Fortsatt svensk succé i EPL — NiP och Fnatic spelar i kväll

2
De båda svensklagen går fortsatt bra i ESL Pro League. Ninjas in Pyjamas vann sina tre inledande matcher för sedan förlora den senaste. Fnatic förlorade sin första match för att sen vinna sina tre efterföljande matcher. I kväll går båda lagen för sin fjärde vinst i turneringen.
Efter att Fnatic förlorade i sin inledande match mot svårspelade BIG har trenden bara gått uppåt. Svensklaget har mäktat med tre raka vinster mot lag som Complexity Gaming, North och Forze. I kväll ställs de mot storlaget Natus Vincere. Vid en vinst kan Fnatic ta ett ännu stabilare grepp om förstaplatsen i gruppen. Na’Vi förlorade sina två inledande matcher i ESL Pro League men är nu tillbaka på vinnarspåret igen efter två vinster.

Ninjas in Pyjamas började sin resa i den elfte säsongen av ESL Pro League på bästa möjliga sätt. Efter en vinst mot danskarna i Astralis tog de ytterligare vinster mot Team Spirit och Godsent av bara farten. I söndags kom deras första förlust när de mötte Team Vitality med storspelaren Mathieu "ZywOo" Herbaut i spetsen. I kväll är det ett nordiskt derby när NiP möter finska ENCE Esports. En vinst i den matchen är viktig om svenskarna vill behålla sin förstaplats i gruppen.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..