×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

Dignitas förlorar ödesmatchen — Orgless till gruppfinal

1
Svenska legenderna i Dignitas började sin resa i Flashpoint 1 genom att vinna mot kanadensiska Orgless. De förlorade sedan sin andra match när de mötte Cloud9. Under gårdagen spelade DIG en otroligt viktig match när de återigen mötte Orgless.
Dignitas resa tillbaka till toppen inom CS:GO har bara börjat. Deras nygamla laguppställning gick in i Flashpoint 1 men förhoppningarna på sig att ta sig långt. Detta trots att deras norska stjärnskott Håkon "Hallzerk" Fjærli fick problem med sitt visum som gjorde att slovaken Ladislav "GuardiaN" Kovács fick agera inhoppare. Efter en inledande vinst följt av en förlust krävdes en vinst på måndagens ödesmatch mot Orgless.

Matchen började på Dignitas kartval Nuke. Svenskarna gick ut starkt med en otroligt fin t-halva. Mycket tack vare en storspelande Christopher "GeT_RiGhT" Alesund kunde Dignitas gå över till ct-halvan med en stark 8-7-ledning. Det var heller inget riktigt snack efter sidbytet. Dignitas rullade på fint som försvarare där de tog runda efter runda. Slutresultatet kunde till slut skrivas till 16-12 och drömstarten för svenskarna var ett faktum.

Närmre kom aldrig Dignitas. Det var inte deras dag. Matchens andra karta Mirage var en fullständig kross. Den enda som presterade någorlunda för svenskarna var f0rest som till slut landade på 16 frags. Kartan vanns av Orgless med 16-4. Matchens tredje karta utspelade sig på samma sätt. Dignitas blev totalt utspelade av ett taggat Orgless. 16-3 till kanadensarna och totalt 2-1 i kartor.8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..