×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ESL

Tredje raka för Fnatic — vinner mot Forze

1
Efter att Fnatic förlorade sin inledande match i den elfte säsongen av ESL Pro League mot tyska BIG. Sedan dess har de höjt sig och därför vunnit mot både Complexity och danska North. Under kvällen vann svenskarna sin tredje raka match.
Matchen började något överraskande med att Forze tog pistolrundan som anfallare. Fnatic tog den efterföljande rundan för att sen börja rulla iväg med runda efter runda. En storspelande Freddy "KRiMZ" Johansson såg till att Fnatic kunde gå över till den anfallande sidan med en 11-4-ledning. Forze ville inte vara sämre utan visade även dem prov på ett otroligt fint CT-spel där de stängde igen Fnatics försök gång efter gång. Svenskarna lyckades tillslut ta några viktiga rundor vilket resulterade i att de vann matchens första karta med 16-14.

Det var sedan dags för matchens andra karta Mirage. Fnatic började som anfallare och kunde även vinna matchens första pistolrunda. Forze fortsatte med sitt fina försvarsspel från Nuke och kunde därför gå till sidbytet med 9-6 till deras favör. Ryssarna till över till t-sidan och visade därefter ingen nåd. De plockade sju av åtta rundor och vann därför kartan med stabila 16-7.

Matchens sista karta var klassikern Dust2. Fnatic gick ut starkt och plockade åtta av dem nio första rundorna. Forze höjde sig något mot slutet av halvan och kunde fixa siffrorna 10-5 innan det var dags för sidbyte. Svenskarna med Robin "flusha" Rönnquist i täten kunde vinna de inledande rundorna som anfallare och gå upp i en ledning med 14-6. Ryssarna gick upp i tolv rundor innan Fnatic tillslut kunde vinna med siffrorna 16-12. Tredje raka vinsten för svenskarna är ett faktum.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..