×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Major

ESL One Rio Major flyttad till november — årets andra major inställd

1
ESL har offentliggjort att ESL One Rio Major har blivit uppskjuten. Detta på grunda av Coronaviruset. I samband med detta har även den andra majorn för 2020 blivit inställd. För att kompensera kommer denna major att ha dubbelt så hög prispott, 2 miljoner dollar.
Många esportevenemang har varit tvungna att flyttas eller helt och hållet ställas in. Detta händer nu även den mest prestigefulla turneringen i Counter-Strike: Global Offensive, majorn. ESL har offentliggjort att majorn som de skulle anordna i Rio de Janeiro i maj har blivit flyttat till november. Till de datum där det var planerat att årets andra major skulle äga rum. I samband med detta har årets andra major blivit inställd. Detta är första gången sedan 2013 som CS:GO endast kommer att ha en major under ett år.

Slutspelet av turneringen kommer att spelas i samma arena som tidigare planerat men ESL har inte gått ut med vart Challengers Stage, Legends Stage eller minors kommer att spelas. Detta gör att det blir hela 14 månader efter den senaste majorn, Starladder Berlin Major. Om lag som har en plats i majorn fortfarande måste ha en majoritet av sina spelare ska de alltså ha haft detta i över ett år. I och med att det inte blir en andra major så kommer ESL One Rio Major att ha dubbelt så hög prispott, hela 2 miljoner dollar. Detta är den högsta prispott som någonsin har setts i Counter-Strike.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..