×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

Måstematch i Flashpoint — Dignitas möter Orgless

1
Dignitas började sin resa i Flashpoint 1 genom att vinna mot kanadensiska Orgless. De gick på en nit efter sin inledande vinst då de förlorade mot Cloud9. Nu krävs återigen en vinst mot Orgless för att Dignitas ska ge sig själva ett bra läge att ta sig till slutspel.
Dignitas, som spelar utan norsken Håkon "Hallzerk" Fjærli i Flashpoint 1 är lite i ett “kniven mot strupen-läge”. Efter att ha inlett med en vinst och en förlust behöver de nu vinna för att få ett säkrare grepp om andraplatsen, och därmed ha en större chans att nå slutspel. Dignitas fortsätter att spela med Ladislav "GuardiaN" Kovács som stand-in för norske hallzerk som har problem med sitt visum. Flashpoint 1 fortsätter att spelas online på grund av coronaviruset.

Nordamerikanska Orgless med Pujan "FNS" Mehta i spetsen har skaffat sig ett liknande läge som Dignitas, en vinst och en förlust. Deras första match slutade som sagt i förlust mot just Dignitas. Orgless andra match slutade i vinst mot FunPlus Phoenix, detta efter att FunPlus lämnat WO. Dignitas är inför denna match stora favoriter, men vad som helst kan hända i det här stadiet av turneringen.


4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..