×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ESL

Ny vecka i ESL Pro League — Fnatic möter Forze

1
Efter att ha förlorat sin första match så är Fnatic nu tillbaka på vinnarspåret igen. En klar vinst mot Complexity följdes upp med en vinst mot danska North. Under dagen spelar Fnatic sin tredje match när de ska möta ryssarna i Forze.
I lördags fick vi se när Fnatic tog sin andra raka vinst. Tack vare ett fint spel av både Ludvig "Brollan" Brolin och Freddy "KRiMZ" Johansson kunde North sakta men säkert monteras ned. Idag jagar Fnatic sin tredje raka vinst när svenskarna ska möta ryska Forze. Fnatic samt rivalen Ninjas in Pyjamas är båda i fin form då båda lagen leder sina respektive grupper i EPL. Svensk CS ser mer spännande ut än på länge.

Forze har även dem gått bra i den här säsongen av ESL Pro League. Ryssarna har inlett med två raka vinster för att sedan vara en övertidsförlust ifrån att vinna mot Natus Vincere. Det krävs att alla spelare befinner sig på en hög individuell nivå idag för att något av lagen ska ha en chans att vinna. Matchen spelas online på grund av det rådande läget med Coronaviruset.
0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..