×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

Två matcher spelade i Flashpoint — Chaos skrällvinner mot Gen.g

1
Samtidigt som ESL Pro League spelas, fortsätter även Flashpoint spelas i bakgrunden. Igår, lördag, spelades två matcher, den melllan Chaos och Geng.g samt Mad Lions mot Copenhagen Flames. Chaos lyckades överraskande nog vinna Gen.g.
Likt ESL Pro League, har Flashpoint nu övergått till att fortsätta turneringen tills vidare online. Igår, lördag, spelades den inledande matchen mellan danska lagen MAD Lions och Copenhagen Flames. Mad Lions gick in som solklara favoriter till drabbningen, men de fick det hett om öronen direkt från start. Matchen började på Dust2, och Copenhagen Flames dominerade kartan igenom. Mad Lions kunde inte stoppa Copenhagen Flames som terrorister, och Copenhagen Flames tog hem Dust2 med 16-9.

Efter det vaknade Mad Lions, och framför allt Lucas "Bubzkji" Andersen och Rasmus "sjuush" Beck, till liv. Först körde Mad Lions över Copenhagen Flames på Train, och därefter lyckades Mad Lions även ta en betryggande seger på Nuke. Slutresultatet alltså 2-1 till Mad Lions.


I lördagens andra match skulle vi bjudas på skrällresultat. Gen.G var de uppenbara favoriter inför mötet med Chaos Esports Club. Chaos som också spelade med Logan "Voltage" Long istället för Owen "smooya" Butterfield på grund av visumproblem för britten. Det slutade i en relativt enkel seger för Chaos, som först vann Inferno med 16-11 och sedan Mirage med 16-12. Gen.g kunde helt enkelt inte stoppa Chaos som terrorister.


Två matcher ska även spelas ikväll, söndag. Kl. 18:00 möter Orgless FunPlus Phoenix, och efter det kommer vi få avnjuta HAVU Gaming mot c0ntact kl. 21:00. Funplus Phoenix och Orgless slåss om sin överlevnad, medan Havu och c0ntrol tampas om gruppledningen. Matcherna kan följas på twitch.tv.

Grupp B
Grupp B


Bildkälla: twitter.com/flashpoint

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..