×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Dag två av IEM Katowice — NiP och Faze kan åka ut

1
Den första dagen av Intel Extreme Masters Katowice blev tuff för svenskarna. Det var endast Fnatic som gick med vinst och nu riskerar både Ninjas in Pyjamas och Faze Clan, med svenska Olof "olofmeister" Kajbjer, att få lämna turneringen.
Intel Extreme Masters Katowice är i full rulle och idag kommer lag både att få lämna turneringen och säkra plats i slutspelet. Fnatic lyckades under gårdagen med en otrolig comeback mot Renegades för att vinna sin första match. De kan i och med detta säkra en slutspelsplats redan idag. De ställs klockan 19:00 mot Natus Vincere där vinnande laget går vidare till slutspelet.

Tuffare blev det dock för de resterande svenskarna i turneringen. Både Ninjas in Pyjamas samt Olof "olofmeister" Kajbjer från Faze Clan förlorade sina öppningsmatcher. De riskerar nu båda att åka ut redan idag. NiP kommer att spela sin match mot Cloud9 som föll mot Astralis under gårdagen medan Faze ställs mot Renegades.

Ytterligare tre matcher kommer att spelas under dagen. Astralis kommer att ställas mot Team Vitality för en plats i slutspelet medan det kommer att spelas två öppningsmatcher i grupp B, Team Liquid mot Virtus.pro och MAD Lions mot Evil Geniuses. En sista intressant grej att nämna är ju att Fnatic och NiP kommer att möta varandra under morgondagen om NiP vinner sin match och Fnatic förlorar sin.

Dagens matcher

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..