×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Fnatic med en otrolig comeback — vinner mot Renegades

1
Det blev en väldigt speciell inledning av Intel Extreme Masters Katowice för Fnatic. De ställdes i den första matchen mot Renegades och kunde börja lätt genom att krossa australiensarna på deras egna kartval. När det väl var tur för Fnatics kartval behövdes det en otrolig comeback.
Det andra svensklaget i Intel Extreme Masters Katowice, Fnatic, lyckades, till skillnad från sin landsmän i Ninjas in Pyjamas, vinna sin första match i turneringen. De ställdes mot Renegades och matchen började på australiensarnas kartval, Dust2. Det var dock Fnatic som startade starkast genom att vinna de inledande fyra rundorna. Renegades kunde aldrig komma in i matchen och Fnatic kunde få med sig hela 13 rundor till sidbytet. Det var inte lättare där för Renegades utan Fnatic kunde snabbt stänga den första kartan med 16-4.

Näst på tur var svenskarnas egna kartval, Inferno. Denna gången var det dock Renegades som startade starkast. Det kunde nu vinna den inledande pistolrundan samt rundan direkt därpå. De fortsatte starkt på sin CT-sida och kunde få med sig tio rundor till sidbytet. Väl där kunde de snabbt komma upp i en ledning på 14-6 och det såg ut som en tredje karta var på tapeten. Detta ville dock inte Fnatic. De lyckades efter otroliga individuella prestationer från spelare som Jesper "JW" Wecksell och Ludvig "Brollan" Brolin vinna runda på runda. De vann hela tio raka rundor för att säkra karta med 16-14, en otrolig comeback.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..