×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Gruppspelet över på Dreamhack Open Anaheim

1
Slutspelet återstår nu på Dreamhack Open Anaheim, efter att dag två av gruppspelet avklarats. Robin "robiin" Sjögren och hans Team Endpoint tog en skrällseger mot Forze, men det räckte inte hela vägen till slutspel. Klara för semifinal är Gen.G, Complexity, North och Furia.
Det står nu klart vilka lag som tog sig vidare till semifinal på Dreamhack Open Anaheim. Gen.G ska möta North i den första semfinalen, och den andra spelas mellan Furia Esports och Complexity Gaming. Finländska ENCE Esports och storlaget Made in Brazil fortsatte sin kräftgång även under dag två. Den enda svenska deltagaren i turneringen, Robin "robiin" Sjögren, med hans Team Endpoint tog en bragdseger över Forze, men den brittiska organisationen skulle möta patrull mot North i matchen om en plats i semifinalerna.

Furia och Gen.g var klara för semifinal redan efter dag ett, så lördagen blev en vilodag för de lagen. Ence mötte Mibr i en riktig ödesmatch, och som kanske väntat, var kvalitén ifrågasättbar matchen igenom. Mibr lyckades till slut knipa en 2-1 seger mot finländarna, och Ence fick ta sitt pick och pack och åka hem till Finland. Mibr skulle sedan möta Complexity i kampen om avancemang. Det var klasskillnad lagen emellan, och Mibr var i princip chanslösa mot Complexity. Fantastiskt spel från Valentin "poizon" Vasilev och Kristian "k0nfig" Wienecke och segern var ett faktum, med 2-0 i kartor. Team Endpoint mötte North i grupp A:s avgörande match, i en kamp som North gick in som stora favoriter. North dominerade den första kartan, Vertigo, men den andra kartan skulle först avgöras på övertid. Team Endpoint räckte inte hela vägen, och North avancerade till slutspel.

Detta betyder som sagt att vi kommer ikväll, söndag, få se North, Complexity, Gen.g och Furia spela semifinal. Gen.g möter North kl. 20:00, och den efterföljande semifinalen mellan Complexity och Furia går av stapeln kl. 23:00. På spel står första priset på 50 000 dollar och en direktplats till Dreamhack Masters Jönköping i mitten av juni. Kvällens matcher finns att följas på twitch.tv.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..