×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Dag ett av Dreamhack Open Anaheim avklarad — Furia och Gen.G dominerar

1
Den första dagen av Dreamhack Anaheim Open är alltså avklarad, och det fanns både toppar och floppar att hitta. Furia och nyformade Gen.G gick vidare till slutspel efter imponerade spel, medan lag som Ence och Mibr fortsatte sin oroväckande formsvacka.
Turneringens första match var den mellan Furia Esports och Team Endpoint med svenske Robin "robiin" Sjögren i spetsen. Brasilianerna visade sig vara en, eller två nivåer, över Team Endpoint och tog en lätt 16-6 seger på Inferno. Andra matchen för dagen spelades mellan ENCE Esports och nyformade Gen.G, med spelare som Timothy "autimatic" Ta och Hansel "BnTeT" Ferdinand i truppen. Finnarna inledde starkt på Nuke, och såg länge ut att ta hem matchen. Gen.g återhämtade sig dock som ct, och drog till slut det längre strået. Matchen slutade 16-14 i Gen.g:s favör.

Gen.g kom också att vinna sin andra match, och därmed gruppen. Det kom att bli en jämn tillställning mot hypade Complexity Gaming, som redan vunnit övertygande i sin inledande match mot Made in Brazil. Sam "s0m" Oh stod för en magnifik prestation för Gen.g och de lyckades slå Complexity på Inferno med 16-13. Detta betyder att Gen.g tog sig vidare till semifinal. Danskarna i North inledde även de starkt med en enkel 16-8 seger på Nuke mot Forze. North ser klart bättre ut nu med Mathias "MSL" Lauridsen i laget, och gick in med gott mod till gruppvinnarmatchen mot Furia. Det skulle dock bli platt fall för North, då de överhuvudtaget inte kom in i matchen. Furia dominerade Overpass rakt igenom, mycket tack vare storspelande Kaike "kscerato" Cerato och Yuri "yuurih" Santos. Furia vann matchen med 16-3 och därmed gruppen.

Ikväll, lördag, fortsätter den andra dagen av gruppspelet i Anaheim. Kl. 20:00 möter Team Endpoint Forze i utslagsmatchen i grupp A. Vinnaren från den matchen får möta North. Efter det, kl. 23:00, ska Ence möta Mibr i en ödesmatch. Förlorarna från den matchen får åka hem, medan vinnaren kommer möta Complexity i kampen om den sista slutspelsplatsen. Turneringen kan följas på twitch.tv.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..