×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Thorin och Astralis ägare i stort bråk på Twitter

1
En av talespersonerna för den nya CS:GO-ligan FLASHPOINT, Duncan "Thorin" Shields, är återigen i hetluften efter ett bråk på Twitter. Detta bråk är mellan han själv och ägaren till Astralis, ett av ESL Pro Leagues medlemslag. De båda personerna kallar varandra för lögnare.
En av de kanske mest färgstarka profilerna i esportscenen, Duncan "Thorin" Shields, har under de senaste dagarna varit ett stort bråk på Twitter. Detta bråket handlar om kampen mellan ESL Pro Leauge och den nya CS:GO-ligan FLASHPOINT, där Thorin är en av talespersonerna. Allt ska ha börjat med att Thorin ska ha gjort ett inlägg på Twitter där han menar att en organisation, vilket verkar vara Astralis, ska ha ljugit för personerna bakom FLASHPOINT om deras deltagande. Han säger att det är skillnad på att jämföra erbjudanden och att rent ut sagt ljuga om att vara med.

Grundaren av Astralis Group samt VD:n av Astralis, Nikolaj Nyholm, har efter detta svaret på Thorins tweet och givit sin del av historien. Han börjat med att skriva att han klarar av Thorins grinande men att hans lögner går över en gräns. Han följer upp detta med en lång Twitter-tråd där han beskriver hur samtalen mellan Astralis och FLASHPOINT ska ha gått till. Han menar att de aldrig pratade med Thorin samt att arrangörerna bakom FLASHPOINT aldrig skulle våga ha med Thorin i ett samtal med lag. Enligt honom ska arrangörerna ha sagt: "Thorin is an unstable and deeply troubled character but a key to wining (sic) over the core and has nominally good ideas."

Nyholm menar att Astralis ska ha samtalat mycket med både ESL och FLASHPOINT under hösten av 2019. Deras huvudsakliga problem med FLASHPOINT ska ha varit den dåliga produkt som ECS hade blivit under de senaste åren samt avsaknaden av bra lag, förutom Made in Brazil. De ska ha kommit över dessa problem och signerat ett kontrakt med FLASHPOINT som dock hade en viktig klausul, att två andra topplag skulle göra samma sak. Astralis VD:n påpekar sedan att detta inte skulle bli möjligt efter Paris-mötet med ESL där de presenterade sin nya lag-ägda struktur för ESL Pro League.

Det sista ordet i diskussionen mellan Thorin och Nyholm ska ha gått till Thorin som la ut en video på Twitter. I videon ska Thorin ytterligare en gång kallat Nyholm för en lögnare. Denna gången påpekar han Astralis VD:ns förnamn, Nikolaj, som sagt på danska låter som det engelska ordet för lögn, lie. Efter detta ska ESL Pro League gått ut med de lagen som kommer delta i nästa säsong av ligan, där kan bland annat Astralis och många av topplagen i CS:GO ses.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..