×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Sändningsteamet till IEM Katowice avslöjat

1
Det står nu klart vilka personerna är, som ska hålla i trådarna och lotsa oss igenom turneringen på IEM Katowice 2020. Vi kommer få se flera bekantingar i sändningsteamet, när årets hittills största turnering går av stapeln 24 februari.
IEM Katowice 2020 innefattar inte bara de bästa och mest populära lagen i världen, utan vi kommer också få se fansens favoriter i sändningsteamet. OJ Borg och Frankie Ward får förtroendet att agera värdar och intervjuare för turneringen, då OJ kommer agera programledare, medan Frankie kommer ha hand om intervjuerna från sidan. Som värd för expertpanelen kommer vi få se Tres "stunna" Saranthus. Brevid sig, kommer stunna att ha experterna Chad "SPUNJ" Burchill, Mathieu "Maniac" Quiquerez och Jacob "Pimp" Winneche som ska analysera matcherna åt tittarna.

På IEM Katowice kommer det finnas tre par av kommentatorer, fördelade över två streamar. Bland dessa hittar vi brittiska duon Henry "HenryG" Greer och Alex "Machine" Richardson, Anders "Anders" Blume kommer referera tillsammans med Jason "moses" O'Toole, samt Jason Kaplan och Tom "Tombizz" Bissmire som vi hittar på B-streamen.

Turneringen spelas mellan 24 februari och 1 mars på Spodek Arena i Katowice, Polen. De 16 kanske bästa lagen i världen har delats upp i grupper om två, i kampen om lejonparten av 500 000 dollar. I grupp A finner vi de enda två svensklagen som deltar, vilka är Fnatic och Ninjas in Pyjamas. Hela sändningsteamet ser ut som följer.

StorbritannienOJ Borg (programledare)
StorbritannienFrankie Ward (reporter)

Tres "stunna" Saranthus (panelvärd)
Chad "SPUNJ" Burchill (expert)
Jacob "Pimp" Winneche (expert)
Mathieu "Maniac" Quiquerez (expert)

Anders "Anders" Blume (kommentator)
Jason "moses" O'Toole (kommentator)
Henry "HenryG" Greer (kommentator)
StorbritannienAlex "Machine" Richardson (kommentator)
StorbritannienTom "Tombizz" Bissmire (kommentator)
USAJason Kaplan (kommentator)

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..