×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Major

Gamerlegion missar slutna minor-kvalet — Smash Esport har fortfarande chans

1
Ikväll slutar det långa öppna minor-kvalet, det har blivit dags för kvartsfinaler i det sista kvalet. Denis "grux" Gutaj och Joakim "disco doplan" Gidetun är ensamma svenskar som fortfarande har en chans i kvalet.
Många svenskar deltog i det sista öppna minor-kvalet som startade under onsdagskvällen, nu återstår endast åtta lag som gör upp om dom två platserna till det slutna kvalet. För Gamerlegion tog kvällen slut oväntat tidigt då laget förlorade mot Fruktskål som hade David "Jayzwalkingz" Kempner, Ludvig "HEAP" Alonso, Victor "ALONSO" Alonso, Pontus "PONKUS" Wahlqvist och justblaze i laget.

Bland dom återstående lagen finns det endast två svenskar, Denis "grux-" Gutaj och Joakim "disco doplan" Gidetun som spelar för tillsammans med Kristjan "FejtZ" Allsaar, Kamen "bubble" Kostadinov och Sebastian "NEEX" Trela. Dom ställs mot danska Singularity som bland annat har Gamerz-deltagaren Jonas "Queenix" Dideriksen med i nysatsningen.

Kvartsfinaler Minor-kval #4

Illuminar Gaming : innocent, reatz, mono, snatchie, rallen
SKADE : Rock1nG, rafftu, dennyslaw, Rainwaker, SPELLAN

HAVU Gaming : sLowi, ZOREE, doto, hoody, sAw
Copenhagen Flames : TMB, Nodios, AcilioN, Farlig, TeSeS

: grux, disco doplan, fejtZ, NEEX, bubble
Team Singularity : TOBIZ, mertz, Celrate, Queenix, Jabbi

Sinners : beastik, ZEDKO, SHOCK, CaNNiE, NEOFRAG
Complexity Gaming : oBo, RUSH, blameF, k0nfig, poizon


ESL Rio 2020 — Slutna europeiska kvalet — 7 Mars
FnaticNinjas in Pyjamas
HeroicMAD Lions
GodsentOG
Movistar RidersTeam Heretics
DignitasBIG
NordavindSprout
Apeks
EuropaKval #4EuropaKval #4
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!
2020-08-10 16:33
Faruk "pita" Pita är en av de mest framgångsrika coacherna i svensk Counter-Strike. Han ledde Ninjas in Pyjamas till deras första major och har ett stort antal titlar under sitt namn. Men han har även en lång historia som startade redan i 1.6. I denna intervju går vi igenom den första halvan av pitas karriär.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..