×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

North plockar upp Jumpy — mithR ute

1
Den svenska coachen Jimmy "Jumpy" Berndtsson har hittat ett nytt hem. Jumpy, som fick lämna Fnatic efter över tre år i laget, kommer nu att söka sig söderut. Han ansluter sig nu till det danska laget North. I samband med detta har Torbjørn "mithR" Nyborg fått lämna laget.
Under september förra året offentliggjorde Fnatic att de valt att byta ut sin coach. Lagets tidigare manager Andreas "Samuelsson" Samuelsson tog över som coach och Jimmy "Jumpy" Berndtsson fick lämna. Han spenderade över tre år med det svenska laget och hjälpte dem till vinster i turneringar som Intel Extreme Masters Katowice 2018 och PLG Grand Slam 2018.

Den svenska coachen kommer nu istället att ansluta sig till ett danskt lag, North. Han ersätter därmed Torbjørn "mithR" Nyborg som gick med i laget i början av 2019. Det var ett tungt år för North som endast lyckades vinna två stycken mindre turneringar, GG.Bet Challenge i början av året och Dreamhack Open Sevilla i slutet av året.

2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!
2020-08-10 16:33
Faruk "pita" Pita är en av de mest framgångsrika coacherna i svensk Counter-Strike. Han ledde Ninjas in Pyjamas till deras första major och har ett stort antal titlar under sitt namn. Men han har även en lång historia som startade redan i 1.6. I denna intervju går vi igenom den första halvan av pitas karriär.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..