×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Australien

ESL offentliggör Intel Extreme Masters Melbourne

1
Under två år har ESL arrangerat Intel Extreme Masters i Sydney, Australien. I år har de valt att flytta på turneringen till landets näst största stad, Melbourne. Turneringen kommer att spelas under augusti och kommer att ha 250 000 dollar i prispotten.
Under förra veckan gick ESL ut med att det inte blir något Intel Extreme Masters Sydney under 2020. De gick dock snabbt rykten om vart turneringen skulle flytta. Dessa rykten har nu blivit bekräftade och turneringen kommer att äga rum i Australiens näst största stad, Melbourne. Turneringen kommer att spelas samtidigt som Melbourne Esports Open och slutspelet kommer att köras i Rod Laver Arena, samma arena som Australian Open i tennis. Inte mycket mer information har kommit men turneringen kommer att ha 16 lag och 250 000 dollar i prispotten.

Turneringen faller inom de ramar som Valve satt upp för hur lag ska bjudas in till höstmajorn. Under det senaste avsnittet av Hltv Confirmed berättade ESL:s VP of Pro Gaming, Michal "Carmac" Blicharz, att de kommer att ge Valve två förslag till denna typen av turnering. Ingen av dessa förslagen ska vara ESL One Cologne så det finns stor möjlighet att IEM Melbourne är ett av dessa förslagen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..