×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

WolfY går med i kanadensiska Oceanus Gaming

1
Efter att Adam "WolfY" Andersson spenderat jul och nyår i USA är det nu klart, den tidigare Lilmix-spelaren återvänder inom kort och kommer att representera Oceanus Gaming på fulltid.
Efter att Michael "miLLe" St-Pierre lämnat Oceanus så är det nu klart att en svensk spelare ansluter sig till laget. Det blir Adam "WolfY" Andersson som efter ha befunnits sig i USA under jul och nyår får chansen i laget. WolfY har bland annat spelat med Lilmix i olika konstellationer sedan 2018. Under tiden i Lilmix blev det bland annat tre stycken Dreamhack BOYC vinster och lika många tredjeplaceringar i Elitserien.

WolfY var även en del av Gamerz första säsong, realityserien där spelare tävlade om ett sex månaders kontrakt. Tillsammans med Linus "Limpone" Wecksell, Sebastian "ensa" Aas, Dylan "DH" Hamrini och Jonas "Queenix" Dideriksen vann dom finalen. I motståndarlaget fanns Hannes "hns" Johansson och Fredrik "elo" Annerström som WolfY spelat mycket med efter tiden i huset, även Ludvig "Brollan" Brolin, som idag representerar Fnatic deltog i finalen.

WolfY säger följande om tiden i Gamerz:

"Jag lärde mig mycket under tiden i Gamerz och fick träffa väldigt fina människor och samtidigt så var det en utav de roligaste upplevelserna jag har haft och jag kommer aldrig glömma det, sen det som hände efter var ju tråkigt såklart men det är life, skit händer."

WolfY sa även följande om den unga talangen, som under programmet endast var 14 år:

"Jag hade spelat med Brollan i lag innan Gamerz och redan då sa vi att han skulle lyckas för att han va så duktig för hans ålder så man predictade väl framtiden lite men hans karriär tog verkligen fart efter showen."

Efter Lilmix som gick skilda vägar i slutet av 2019 har det inte skett så mycket för spelaren. Under tiden i USA deltog WolfY i minor-kvalen med Gaming Stadium och kvalade in till det slutna kvalet till Dreamhack Open Anahem med Triumph.

"Jag spelade rätt mycket där borta så det är där möjligheterna att spela med ett NA lag kom ifrån, planen nu är att åka dit under säsong och spela fulltid. Jag får även chansen att spela som main AWP, vilket är något som jag velat göra under en längre tid och ser fram emot detta"


2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!
2020-08-10 16:33
Faruk "pita" Pita är en av de mest framgångsrika coacherna i svensk Counter-Strike. Han ledde Ninjas in Pyjamas till deras första major och har ett stort antal titlar under sitt namn. Men han har även en lång historia som startade redan i 1.6. I denna intervju går vi igenom den första halvan av pitas karriär.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..