×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

Complexity chockvinner dödens grupp på Blast — Astralis floppar

1
Det har varit ett par minst sagt händelserika dagar då grupp B av Blast Premier Spring spelats. Favorittippade Astralis förlorade bägge sina matcher, medan nyskapta Complexity vunnit både mot Astralis och mot Team Vitality. Idag avslutas grupp B.
Vem trodde Complexity Gaming efter två dagar spelade skulle ha två vinster, noll förluster och en positiv rundskillnad på 26. Rätt svar är ingen, om än kanske Complexity:s VD Jason Lake. Grupp B i Blast Premier Spring sågs på förhand som dödens grupp med Astralis, Natus Vincere, Team Vitality och Complexity. Tanken var att Astralis, Na'vi och Team Vitality skulle slåss om avancemang, medan Complexity skulle bli gruppens hackkyckling. Så blev inte fallet. Complexity öppnade mot Astralis, och lyckades knipa en 2-0 seger. Kartorna som spelades var Dust2 och Vertigo, och matchens stjärnor var unga duon Valentin "poizon" Vasilev och Owen "oBo" Schlatter.

Den andra öppningsmatchen spelades mellan Na'vi och Team Vitality. Även detta slutade i en 2-0 seger. Team Vitality vann matchen och var det klart bättre laget matchen igenom, mycket tack vare fantastiskt spel från världens just nu bästa spelare Mathieu "ZywOo" Herbaut. Under dag två skulle skrällarna fortsätta, då Complexity nu skulle möta Team Vitality i matchen om gruppseger och direktavancemang till Blast Premier Spring Finals. Complexity visade sig vara överlägsna mot Team Vitality, och vann mot fransmännen i en övertygande 2-0 seger. 16-10 på Mirage och 16-5 på Inferno. Ska också sägas att Team Vitality vann bägge pistolrundor på Inferno. Bulgariske poizon visar ännu en gång vad han är gjord av, då han landade på 1.71 rating på Inferno.

I den andra matchen av dag två möttes Na'vi och Astralis. Det förlorande laget från den här matchen skulle åka direkt ner i showdown, medan vinnaren levde vidare för att spela om en direktplats till Spring Finals. Astralis öppnade starkt, och såg ut att ha vaknat till efter fredagens haveri mot Complexity. De lyckades vinna Train med 16-6, men efter det gick det utför. Na'vi krossade Astralis på danskarnas egna val av karta, Nuke. Oleksandr "s1mple" Kostyliev storspelade. Matchen skulle avgöras på Inferno. Astralis såg länge ut att ta hem matchen, men Na'vi lyckades med en comeback, och vann Inferno med 16-14.

Detta betyder att världsettorna Astralis åker direkt ner i showdown. Na'vi får möta Team Vitality idag, söndag, där vinnaren går vidare till Spring Finals. Senare under kvällen ska vinnaren från den matchen möta Complexity i en seeding-match. Första matchen går av stapeln kl. 16:30, och gruppens sista match spelas kl. 20:30. Följ matcherna på twitch.tv.

2020-08-10 16:33
Faruk "pita" Pita är en av de mest framgångsrika coacherna i svensk Counter-Strike. Han ledde Ninjas in Pyjamas till deras första major och har ett stort antal titlar under sitt namn. Men han har även en lång historia som startade redan i 1.6. I denna intervju går vi igenom den första halvan av pitas karriär.
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..