×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

kreaz ansluter sig till Syman Gaming för CIS-minorn

1
Den svenska spelaren Rasmus "kreaz" Johansson som under den senaste tiden har setts spela med Budapest Five och Lilmix har ännu en gång hittat ett nytt lag. Han ansluter sig nu till det primärt Kazakstanska laget Syman Gaming tillsammans med Rustem "mou" Telepov.
Syman Gaming överraskade många under Starladder Berlin Major genom att vinna sin öppningsmatch mot Team Vitality. De visade sig vara ett farligt lag under New Challengers Stage genom att förlora en jämn match mot North och förlorade ytterligare en match mot NRG Esports. De kunde efter detta vinna mot Furia Esports med 2-0 i kartor. De blev tillslut utslagna ur turneringen av Avangar, laget som placerade sig på en andraplats under hela turneringen, med 1-2. De fortsatte imponera online under året och avslutade 2019 med att vinna NEST Pro Series.

Nu, i början av 2020, har de dock tappat en av sina stjärnspelare, Ilya "Perfecto" Zalutskiy, till Natus Vincere. Detta har gjort att de valt att plocka in två nya spelare och placera en gammal spelare, Ramazan "Ramz1k" Bashizov, på bänken. En av spelarna som ansluter är den kazakstanska majorvinnaren Rustem "mou" Telepov som nyligen lämnade sitt kinesiska lag på grund av coronaviruset. Han tar dock inte med sig spelaren han åkte till Kina med, Mihail "Dosia" Stolyarov, in i Syman Gaming.

Den spelare som gör laget till en fulltalig femma är istället den svenska spelaren Rasmus "kreaz" Johansson. 21-åringen är ingen främling till ickesvenska lag. Han har under den senaste tiden spelat tillsammans med Budapest Five och innan dess ex-Epsilon. Det senaste laget han spelade med var dock svenska Lilmix som han reste till Schweiz med. I turneringen placerade de sig på en andraplats, då under namnet Savage.

Syman Gaming är inbjudna till det slutna kvalet till CIS-minorn och kommer tillsammans med mou och kreaz försöka ta sig vidare till just minorn. Om spelarna kommer att fortsätta med laget efter detta är inget som laget har gått ut med i skrivande stund.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..