×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Blast Premier Spring Final kommer spelas i Moskva

1
Blast meddelar att finalerna för Blast Premier Spring Series och kampen om 750 000 dollar kommer att spelas i Moskva. Finalerna kommer att spelas mellan den 19-21 juni, och det kommer finnas plats för åtta lag.
Det är nu bestämt att finalerna av Blast Premier Spring Series kommer att avgöras i Moskva mellan den 19-21 juni. Det åtta bästa lagen från gruppspelet och kvalet, kommer att ta sig till Moskva och slåss om titeln och den totala prispotten på 750 000 dollar. Sex av dessa lag kommer att direktkvalificera sig från gruppspelet, och två lag kommer att bestämmas genom kval, där även de sämre placerade lagen ur gruppspelet kan ta sig vidare.

Gruppspelsfasen av Blast Premier Spring Series går av stapeln nu 31 januari, och kommer hålla på enda till 16 februari. Det enda svenska laget som vi finner i gruppspelet är Ninjas in Pyjamas, som spelar i samma grupp som Team Liquid, Faze Clan och Made in Brazil. Detta blir den första turneringen för NiP med Tim "nawwk" Jonasson i startfemman.

Vinnaren av Blast Premier Spring Series kommer att, förutom vinna en stor summa pengar, direktkvalificera sig till BLAST Premier Global Final. Det finns ännu inget datum för BLAST Premier Global Final, men vi vet att prispotten ligger på hisnande 1 500 000 dollar. Nästa vecka drar Blast Premier Spring Series igång, och det börjar med Grupp 1, där NiP befinner sig.




Bild: blastpremier.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..