×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Dreamhack förtydligar situationen kring Endpoint:s deltagande i Anaheim

1
Efter några dagars tystnad, släpper Dreamhack nu ny information kring Endpoint:s vara eller icke vara i Anaheim. Enligt Dreamhack är Thomas "Thomas" Utting, Max "MiGHTYMAX" Heath och svenske Robin "robiin" Sjögren berättigade platsen på Dreamhack Open Anaheim i slutet av februari.
Dreamhacks motivering till att Team Endpoint:s Robin "robiin" Sjögren, Thomas "Thomas" Utting och Max " MiGHTYMAX" Heath är berättigade platsen på Dreamhack Open Anaheim, är att de spelat över 50 procent av matcherna av ESL Premiership, som har fungerat som kval till Anaheim. Tidigare har det spekulerats att endast offline-delen av Premiership borde påverka huruvida deras deltagande i Anaheim är välgrundat. Filip "tudson" Tudev och Saif "Sayf" Jibraeel som yrkat på att de borde få spela i Anaheim, eftersom de varit med i laget som vann ESL Premiership Winter 2019, och inte Endpoint som organisation. Dreamhack menar dock att de endast varit registrerade som inhoppare, medan robiin, Thomas och MiGHTYMAX varit registrerade som fullvärdiga medlemmar från början av säsongen, även innan organisationsbytet.

Orsaken till att robiin och Thomas inte deltog i Lan-finalerna, var att robiin spelade gruppspel med Team Singularity i den amerikanska regionen och Thomas spelade ESEA MDL Säsong 32 med Phoenix. Oavsett, betyder det nu att vi kommer få se robiin och hans Endpoint på Dreamhack Open Anaheim mellan 21-23 februari. Turneringen kommer att spelas på Anaheim Convention Center, där lagen kommer att slåss om 100 000 dollar och en plats på Dreamhack Masters Jönköping i juni.




Bild: Dreamhack.com

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..