×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Yoggi Yalla Cup

Prima Esport första laget till final i Yalla! Cup

2
Prima Esport är klara för final i Yalla! Cup efter 2-0 i kartor mot Poffen. Laget kunde säkra segern på den första kartan efter en sen vändning och dominerade sedan på Poffens kartval, Dust2, där de vann med klara 16-10.
I den första semifinalen under Yalla! Cup ställdes Prima Esport mot POFFEN. Matchen inleddes på Primas kartval, Train, och de kunde också ta hem den första pistolrundan och ta en 3-1 ledning. Båda lagen spelade riktigt bra vilket ledde till en jämn första halva där Poffen tillslut kunde gå till pausvila med ledning 8-7.

Efter sidbytet kunde Prima Esport inleda bäst även på CT-sidan då de tog hem matchens andra pistolrunda. Poffen repade sig dock snabbt och kunde gå upp i ledning 14-11 efter att Edwin "eddeman" Sazesh säkrat en triple kill. Sean "eraa" Casido Knutsson ville dock inte vara sämre och i rundan direkt efter visade han sina färdigheter med AWP:n när han stod för fyra elimineringar. Det blev startskottet för en vändning av Prima som kunde vinna ytterligare fyra raka rundor för seger med 16-14.

Karta nummer två spelades på Dust2 och även där kunde Prima Esport starta bäst när de tog hem pistolrundan. Den följdes upp med flera fina rundor och både Hugo "ZER" Halvorsen samt Erik "ztr" Gustafsson stod för varsin quadra kill när Prima drog ifrån till en 7-1 ledning. Efter halva kartan var ställningen 12-3 och det hela såg avgjort ut.

Poffen hade dock lite mer att ge och efter att ha tappat de två första rundorna till underläge 14-3, vaknade de till liv. Närmare än 15-10 kom de dock aldrig och tillslut kunde Prima Esport avgöra den första semifinalen och vinstsiffrorna skrevs till 16-10 på Dust2. I finalen ställs de mot vinnaren av den andra semifinalen som spelas mellan BiB BOYS och Kombucha. Två tuffa lag men när Andreas "addi" Wallenberg, i Fragbites sändning, får frågan om vilket lag de helst möter kommer svaret snabbt.

—Jag tror det är svårare mot Kombucha så jag säger BiB Boys, säger addi till Fragbite.

Matchen mellan BiB Boys och Kombucha kommer att starta cirka 16:45 och ni ser matchen på Fragbites Twitchkanal.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..