×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Grupper, första matcher, sändningsteam annonserade för ICE Challenge

1
Mer information har nu kommit till ytan kring stundande ICE Challenge som spelas mellan 1-6 februari i London, England. Sändningsteamet, grupperna samt de inledande matcherna har annonserats. Bland annat kommer vi få se OG möta Ence i den första omgången.
Inom kort kommer vi få se högkvalitativa turneringar spelas på löpande band. Den första februari drar ICE Challenge igång, och som vi tidigare rapporterade, är det en turnering fyllt av intressanta lag. I grupp A finner vi Heroic, MAD Lions, Mousesports och Virtus.pro. Grupp B i sin tur består av ENCE Esports, OG, Natus Vincere och Godsent. I den svenska organisationen Godsent hittas turneringens enda svenska deltagare i Mikail "Maikelele" Bill. Från grupp B kommer vi i den första omgången få se det intressanta mötet mellan Ence och OG, första gången Aleksi "Aleksib" Virolainen möter sina gamla medspelare.

Resterande öppningsmatcher är Mousesports mot Mad Lions, Heroic mot Virtus Pro och Na'vi mot Godsent. I Gruppspelet spelas bo3 GSL-format, varav de tre bästa lagen från respektive grupp går vidare till ett single elimation bracket slutspel. Finalen kommer avgöras i en bo5-match. Sändningsteamet på plats är bestående av en rad välbekanta namn. Tres "stunna" Saranthus kommer att agera desk host med Halvor Halvor "vEndetta" Gulestøl Gulestøl och Jacob "Pimp" Winneche brevid sig som experter. Kommentatorerna för ICE Challenge är det klassiska radarparet Henry "HenryG" Greer och Matthew "Sadokist" Trivett. Turneringen kommer att sändas på Maincast.




Bild: Maincast.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..