×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Absolute Legends tillbaka med internationell satsning — med i laget finns svenska PALM1

1
Det var i mars 2013 som vi senast kunde se någon svensk representera organisationen Absolute Legends. Nu är organisationen tillbaka med en internationell satsning och i laget finns Alex "PALM1" Palm.
Organisationen plockade upp teaM_X 2012 som då innehöll Faruk "pita" Pita, Jim "zneel" Andersson, Markus "pronax" Wallsten, Jonathan "lidde" Lidgren, och Alexander "rdl" Redl. Organisationen har meddelat att dom är tillbaka efter att ha letat i månader och kan nu gå ut med deras internationella satsning. Detta blir fjärde laget som representerar organisationen efter att svenskarna lämnade 2013. Efter ett försök med en polsk, turkisk och slovakisk satsning så har organisationen gått efter en internationell lineup.

I laget finns Alex "PALM1" Palm, som tillsammans med Karl-William "kalle" Haraldsen, Mikkel "FliP1" Gelver och Eimantas "pounh" Lazickas ansluter från Gameagents, som dom representerat sen September. Sista spelaren som ansluter är Armands "maty" Kneita som nyligen spelat med landsmannen pounh under dAT Cup.

Alex "PALM1" Palm som lämnade Esportsadviser trots vinsterna i både Fragleague och Elitserien sa följande om att få chansen i en organisation som Absoluts Legends:

"Det känns faktiskt otroligt kul att få representera en organisation som man haft koll på sedan innan och som haft spelare som lyckats inom CS:GO. Det känns också skönt att ha fått möjligheten att fokusera mer på att utvecklas individuellt också då jag kan lägga ner mer timmar på CS nu. Våra mål är att slå oss in bland tier2 lagen nu och visa att vi är där, samt nå en sån hög placering på hltv som möjligt."

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..