×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Renegades sista laget till Intel Extreme Masters Katowice

1
Efter att ha gått obesegrade genom hela den oceaniska kvalet ställdes Renegades mot ex-Genuine i den sista matchen. Eftersom Renegades kom från upper bracket behövde de endast vinna två kartor i matchen som spelades i bäst av fem kartor. Något de snabbt kunde göra. I och med detta är de klara för IEM Katowice.
Den sista platsen till den prestigefyllda turneringen Intel Extreme Masters Katowice skulle gå till ett lag från oceanien. Det favorittippade laget, Renegades, lyckades ta sig till finalen av kvalet utan att tappa en enda karta. i själva finalen ställdes de mot ex-Genuine som fått kämpa sig genom lower bracket efter att de förlorat sin första match i kvalet mot Order.

Då Renegades kommit från upper bracket hade de en stor fördel i den sista matchen. Hela kalaset avgjordes i en match som spelades i bäst av fem kartor. Renegades behövde dock endast vinna två kartor i matchen. De tappade dock den första kartan, Train, till ex-Genuine med 14-16. Det blev även jämt i de två kartorna som följde. Renegades kunde tillslut säkra platsen efter 16-12 på både Dust2 och Inferno.

Intel Extreme Masters Katowice 2020
FnaticNinjas in Pyjamas
MousesportsTeam Vitality
AstralisNatus Vincere
Evil GeniusesVirtus.pro
100 ThievesTeam Liquid
Faze ClanMAD Lions
G2 EsportsCloud9
Vici GamingRenegades


Artikelbild: Starladder

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..