×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Nordavind avslöjar nygammalt lag

1
Efter en tids spekulationer, står det nu klart att norska organisationen Nordavind rör om i grytan. Niels-Christian "NaToSaphiX" Sillassen och Kevin "HS" Tarn ersätter Håkon "hallzerk" Fjærli och Haris "H4RR3" Hadzic.
Rykten har cirkulerat ett tag att Niels-Christian "NaToSaphiX" Sillassen och Kevin "HS" Tarn var på väg in i Nordavind:s startfemma. Det står nu klart att de ersätter Håkon "Hallzerk" Fjærli och Haris "H4RR3" Hadzic, med omedelbar verkan. HS är en spelare som varit i radioskugga sedan han lämnade Gamerlegion i september 2019, medan NaToSaphiX varit mer synlig under tid som free agent. Den senare nämnde stärkte sina aktier rejält då han som inhoppare för Mousesports, var med och vann cs_summit 5 i slutet av förra året.

H4RR3 fick redan lämna Nordavind i december ifjol, och hans framtid är nu oviss. Den stora frågan är vad som kommer hända med den talangfulle Hallzerk. För det är ingen fråga om att han hade hållit nivån för att stanna kvar i Nordavind. Rykten har florerat att Hallzerk, tillsammans med Patrik "f0rest" Lindberg, Adam "friberg" Friberg, Christopher "GeT_RiGhT" Alesund och Richard "Xizt" Landström ska bilda ett nytt lag för Dignitas. Nyheten om att Hallzerk inte är en del av Nordavinds framtida planer, spär på skvallret om att han sluter upp med de svenska legendarerna.

Nordavinds första test med det nya laget blir online kvalet till Dreamhack Open Anaheim som spelas inkommande fredag. Nordavinds lag ser nu ut som följer.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..