×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Här är de inbjudna lagen till Dreamhack Open Anaheim

1
Trots att Leipzig är första stoppet för Dreamhack Open, har vi Dreamhack Open Anaheim runt hörnet. Inbjudningarna till turneringen har nu annonserats. Vi kommer få se Ence, Mibr, North och Furia tampas om 100 000 dollar och en plats på Dreamhack Masters.
Under gårdagen annonserade Dreamhack grupperna och öppningsmatcherna på Dreamhack Open Leipzig. Idag meddelar de vilka de inbjudna lagen till Dreamhack Open Anaheim är. Dreamhack Open Anaheim spelas mellan 21-23 februari, och kommer ha fyra inbjudna lag. Fyra lag måste kvala in sig till turneringen. Team Endpoint med svenske Robin "robiin" Sjögren är kvalificerade till Anaheim, men deras deltagande är för tillfället oklart i och med frågetecken kring organisationsbytet. Det som dock är säkert, är att inbjudningarna gick till ENCE Esports, North, Made in Brazil och Furia Esports.

De återstående tre platserna ska avgöras genom kval, två amerikanska- och ett europeiskt kval återstår. Likt Dreamhack Open Leipzig, är det åtta lag om två grupper. I gruppspelet är det GSL-format, för att sedan fortsätta i ett bo3 single elimation slutspelsträd. Även här står det, förutom vinstsumman på 50 000 dollar, en direkt plats till Dreamhack Masters Jönköping som anordnas i juni. Dreamhack Open Anaheim kommer att spelas på Anaheim Convention Center i Kalifornien, USA.




Bild: Dreamhack.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..