×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Godsent arrangerar välgörenhetsevenemang för Barncancerfonden

1
Nu på fredag klockan 13:00 kommer Godsent, tillsammans med Grid, att arrangera ett välgörenhetsevenemang. Det är en match som kommer att spelas där spelare från Godsent och Grids personal. Välgörenheten som de valt att satsa på är Barncancerfonden.
Varje år drabbas cirka 300 barn av cancer i Sverige. Av dessa överlever över 80 procent men detta är inte tillräckligt. Barncancer är fortfarande den vanligaste dödsorsaken för barn mellan åldrarna 1 och 14. Detta skriver Barncancerfonden på sin hemsida, den största finansiären för barcancerforskning i Sverige. Några som nu vill hjälpa Barncancerfonden med forskningen Godsent och Grid.

På fredag, klockan 13:00, kommer en välgörenhetsstream att hållas på Grids Twitch-kanal. Det som kommer att sändas är en match i CS:GO mellan Godsent och personer från Grid. Matchen kommer dock att vara lite speciell. Byten kommer att vara tillåtna, mixade lag och slumpmässiga förändringar till pengarna. Matchen kommer att kommenteras av Kieran "Kieran" Cullinan och Teo "oversiard" Siard.

"We are very proud to be part of this initiative in trying to contribute with what we can to a very important purpose.

Childhood should be about being with friends and playing games and if we can aid in helping raise money for children with cancer, it is something absolutely worth doing and we hope that we will see more initiatives like this in esports in the future."
Skrev Godsents VD, Ludwig Sandgren till Esports Insider

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..