×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

Godsent jagar revansch i Sector Mostbet

2
Det blev förlust för Godsent i upper-bracket finalen mot Spirit men laget har kämpat sig tillbaka och jagar nu revansch i finalen av Sector Mostbet. Vinnande lag tar hem hela 30 000 dollar!
Det blir tredje gången som lagen möts i Sector Mostbet. Godsent vann första mötet medans Team Spirit var det starkare laget i upper-bracket finalen. Samtliga möten har gått till tre kartor och Godsent är i skrivande stund rankade #23 medans Spirit är rankade #24. Vinnarna tar hem 30 000 dollar och förlorande lag går inte lottlösa utan får 12 000 dollar.

Hur dom båda finalen lagen tog sig till final går att läsa här. Sedan tidigare är det klart att finska HAVU Gaming slutar trea och tar hem 5 000 dollar och polackerna i ARCY som slutar fyra får 3 000 dollar. Godsent som har Mikail "Maikelele" Bill i laget och Jonatan "Devilwalk" Lundberg som coach har chans inte bara ta revansch på Spirit utan även att börja året med en turneringsvinst.


Godsent : Maikelele kRYSTAL zehN STYKO Maden
Team Spirit : somedieyoung chopper iDISBALANCE magixx mir

Matchen ser man här!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..